Katter söker hem


Vill
 du ta hand om en katt från Djurskyddet?

Vår policy är att djur inte skall skänkas bort. Att skaffa djur innebär ett ansvarsfullt åtagande (en katt kan leva uppemot 20 år) och en prislapp kanske förhindrar rena impulsköp.

Vi kämpar för att höja kattens status och ett sätt är att sätta ett pris på djuret.

De djur som Djurskyddet får in överlåts först på oss. Vi blir således ägare till djuret och åtar oss det fulla ägarskapet fram till dess att vi hittar ett nytt hem till katten.

Pris för en katt: 1550kr

De katter som säljs är:

* grundvaccinerade (2 vaccinationer) mot kattpest och kattsnuva a 240 kr/st 

 *avmaskade

* behandlade för ev. öronskabb

* kastrerade (normalpris hona ca 1500 kr, hankatt ca 900kr) samt id-märkta (normalpris ca 250 kr).

* Köper ni en kattunge ingår framtida kastrering i priset.

Katter som söker nytt hem

Vill ni träffa en katt/katter som finns i jourhem så kontakta oss via mail; djurskyddetvastervik@gmail.com  eller ring 070-453 05 18  så ordnar vi det.

 


Sorian

Sorian är ca 3 år gammal. Kommer från samma hem som Plupp(se ovan). Lite mer försiktig än sin kompis. Skulle gärna komma till ett hem med en trygg kompis.


 


Mindy & Mandy

Mindy och hennes syster Mandy  kommer från ett hem med för många katter. De var lite skygga när de kom till oss men har blivit mysiga och härliga tjejer. Fortfarande lite reserverade i början men lossnar snabbt. Ca 2 år, fulla med bus och lek. Skulle passa som innekatter, gärna tillsammans men annars med en trygg kompis varsitt hem. HITTAT HEM